Teambuilding en training in één

Zoek je workshops voor teams die werken met speciale doelgroepen?  Mijn workshops zijn gericht op teambuilding en het versterken van samenwerking, vertrouwen en communicatie. Tevens is er aandacht voor het contact met de klant of patiënt. Workshops variëren in duur en activiteit. Zo wordt jouw team sportief uitgedaagd, gaan we samen koken of veranderen we jouw teamoverleg in een beleving. Hieronder lees je meer.

Actieve workshop communicatie

Om goed te kunnen samenwerken is goede communicatie onmisbaar. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar toch komt miscommunicatie veel voor. Hoe vaak gebeurt het niet dat je een mail stuurt die niet beantwoord wordt, of dat je een stapel papier op je bureau krijgt waarvan je eigenlijk niet weet wat je ermee aan moet?

De juiste informatie geven op het juiste moment, weten wat je van een ander kan verwachten (en de ander van jou) en vragen stellen als het nodig is. Dat is wat je nodig hebt voor een sterke onderlinge samenwerking, en dat is wat je tijdens deze training Communiceren in actie leert.

Interesse?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen met mij via 06-52674903 of mail naar martine@www.mb3.nl.

Samenwerken en culinair genieten

Een leerzame activiteit combineren met culinair genieten? Deze interactieve workshop is een uitdaging op het gebied van samenwerken en communicatie. Iedere collega op de werkvloer heeft kwaliteiten en beperkingen.  Doordat we in deze workshop deelnemers bewust beperken, worden de uitdagingen in de onderlinge samenwerking uitvergroot. De confrontatie met persoonlijke rollen, kwaliteiten en behoeften zijn een waardevolle opbrengst

Foto van een gedekte tafel met daarop een lekkere lunch met sandwiches

Interesse?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen met mij via 06-52674903 of mail naar martine@www.mb3.nl

Een bijzonder gesprek

Geef jouw team een klein cadeautje met deze interventie. Een beloning voor hun inzet. Tegelijk fris je al die lessen uit trainingsdagen op. Met verrassende werkvormen leren collega´s elkaar op een andere manier kennen. Samen in gesprek gaan wordt makkelijker en collega´s weten weer hoe ze elkaar kunnen versterken.

Ronde tafel met geblinddoekte mensen er omheen en 1 persoon heeft een bal in haar handen en wijst naar een ander

Interesse?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen met mij via 06-52674903 of mail naar martine@www.mb3.nl