Pitchen met een beperking

Pitchen met beperkingen

Power by Peers biedt een ontwikkeltraject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierin ontdekken zij wat hun kwaliteiten zijn en of een carrière als zelfstandig ondernemer kansen biedt om hun kwaliteiten en passie van waarde te laten zijn. Aan het einde van dit traject mocht ik deelnemers helpen om zichzelf te presenteren tegenover opdrachtgevers of mensen die hun verder kunnen helpen op weg naar hun droom.  Kort en krachtig verwoorden wie je bent, wat je wilt en om hulp vragen is lastig als je door veel tegenslagen onzeker geworden bent. En dan heeft mijn beperking soms een groot voordeel. In deze training werkte ik veel met fotomateriaal en liet deelnemers tekeningen maken. Doordat ze mij moesten uitleggen wat er op hun foto of tekening stond werden deelnemers direct uitgedaagd om hun droom en de stappen er naartoe te verwoorden. Als iedereen zich dan ook nog zo veilig voelt om als afsluiting op de zeepkist te klimmen en daar stuk voor stuk een mooi verhaal neer wordt gezet, ga ik tevreden naar huis.