Geleidehonden uitrusten in de trein

Presentatietraining ambassadeurs

De presentatietraining voor ambassadeurs van KNGF Geleidehonden is ondertussen vaste prik. Maar ook bij vaste klanten onderwerp ik mijn trainingsopzet iedere keer weer aan een frisse blik. Omdat oefenen voor deze groep erg belangrijk is, hebben we voor een nieuwe opzet gekozen. Een uitgebreide huiswerkopdracht waarin deelnemers al gaan nadenken over hun persoonlijke verhaal en hoe ze dit kort, krachtig en doelgericht kunnen formuleren. Hiervoor nam ik een eerste serie met trainingsvideo’s op. Hoewel we die zeker nog opnieuw gaan opnemen, bleek deze voorbereiding een waardevol voor deelnemers. Zij konden hier rustig over nadenken en op oefenen en tijdens de training was er meer ruimte voor praktijkopdrachten. Lees hier meer over het werk van ambassadeurs van KNGF Geleidehonden

Martine op de KNGF Ambassadeursdag