Martine en Brenda op kantoor

Nieuw teamlid

Een warm welkom aan Brenda Huizinga die mij sinds eind maart is komen ondersteunen. De activiteiten voor mijn bedrijven MB3 en All Inclusive at Work zijn de afgelopen twee jaar flink gegroeid. En ik wil graag verder groeien en meer en meer mensen sterker laten staan in gesprekken waarin een beperking centraal staat. Als mijn Persoonlijk Assistent gaat Brenda aan de slag met uiteenlopende taken achter de schermen. Sta dus niet verbaasd als zij je mail beantwoordt of telefonisch contact met je opneemt. Naast praktische ondersteuning brengt Brenda ook een dosis praktijkervaring mee. Als moeder van een dochter die veel zorg vraagt kent ze de hobbels, uitdagingen en mogelijkheden in het sociaal domein. Daaruit voort komt haar motivatie om voor mij aan de slag te gaan en te werken aan het helpen van mensen om in mogelijkheden te denken. In ons eerste gesprek vroeg ik Brenda naar haar beperking. Heel droog en overtuigd antwoordde ze: ´ik ben typelectisch´ (zelfverzonnen woord). Dat houdt in dat ze wel snel maar niet in één keer foutloos blind kan typen. Iets wat ongewoon is voor een assistent met tientallen jaren ervaring in een ondersteunende rol.

Uiteraard mag je haar ook zelf mailen of bellen met vragen over trainingen en workshops. Brenda is bereikbaar op brenda@www.mb3.nl en nummer 06-44318500.