Wat mijn klanten vertellen

 • Opdracht: Vormgeven en verzorgen van de startbijeenkomst voor het NJR project Jongerentaskforce Kindermishandeling.
  Het doel van deze bijeenkomst was kennismaken en het creëren van een groepsgevoel. De samenwerking met Martine heb ik als zeer prettig ervaren. Tijdens de voorbereiding hebben we uitgebreid contact gehad per mail en telefoon om de doelen en de invulling van het programma af te stemmen. De tien jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 waren zeer enthousiast over Martine als trainer. In twee dagdelen heeft zij de Jongerentaskforce Kindermishandeling tot een hechte groep gesmeed. Voor een volgend project vraag ik haar weer!

  Cilia Daemen Projectleider NJR
 • Opdracht: Teamdag gericht op onderlinge samenwerking bestaande uit communiceren in actie en een reflectie tijdens een diner in het donker.
  Het is prachtig om te zien welke verbanden en herkenningspunten te leggen en te zien zijn tussen 'spelletjes' in het donker en gedrag in het werk van medewerkers uit mijn team. Het team was super enthousiast na afloop en ik denk dat we als team een enorme stap hebben gezet in de teamsamenwerking. Kortom een ervaring, die ik iedereen zou aanbevelen!

  Maaike Walda HR Businessmanager Alliander N.V.
 • Opdracht: Meedenken over de invulling en het faciliteren van het mini symposium "Samen werken aan een toekomst".
  Martine heeft alle deelnemers laten zien en ervaren dat een beperking absoluut geen belemmering hoeft te zijn om te kunnen werken. Sterker nog, ze laat zien hoe een beperking omgezet wordt in een kracht. Martine is een geweldige inspirator en kiest mooie werkvormen uit om van een bijeenkomst een interactief geheel te maken. Martine bedankt!

  Judy van den Berg Senior Consultant Stichting Emma At Work
 • Martine Baadenhuijsen is een uitstekende trainer. Zij is in staat cursisten op hun gemak te stellen, ze lokt mensen uit om een persoonlijk verhaal te vertellen en dat gebeurd dan ook. Dat is precies waar wij naar op zoek zijn en dat weet ze feilloos te vinden. Kortom, ze verzorgt al jaren een zeer goede en nuttige presentatiecursus voor onze cliënten. We zijn blij met haar.

  Remke Martens Relatiemanager bijzondere giften Filantropie en Communicatie bij KNGF Geleidehonden
 • Opdracht: training voor vrijwillige Wmo-ondersteuners.
  Martine is met mij de uitdaging aangegaan een training te ontwikkelen om vrijwilligers met een visuele beperking of oogaandoening te trainen als cliëntondersteuner of zoals we de functie uiteindelijk hebben benoemd: ‘vrijwillige Wmo-ondersteuner’. De Wmo-ondersteuners kunnen mensen met een visuele beperking helpen zich voor te bereiden op het keukentafelgesprek met de gemeente en het aanvragen van een maatwerkvoorziening. De training is door Martine ontwikkeld en ze heeft twee keer een groep van 8 mensen getraind. Martine brengt met humor en kennis van zaken een groep tot een hoger niveau. Ik kan met een gerust hart vrijwilligers op pad sturen, want ze hebben zelfinzicht en zijn vaardig in hun taak. Groot compliment voor Martine hoe zij van een groep mensen de ‘vrijwilliger plus’ heeft weten te maken.

  Laura Hoogstraten Themacoördinator Transitie Zorg bij de Oogvereniging
 • Opdracht: startende ondernemers leren pitchen.
  “Martine kwam bij Power by Peers om voor de derde maal met startende ondernemers aan de slag te gaan met Pitchen. Een woord dat veel oproept en vooral weerstand. Presenteren van jezelf en jouw verhaal is eng. Op een zeepkist gaan staan is helemaal niet te doen. Hoe presenteer ik mijzelf en mijn verhaal op zo’n manier dat de boodschap overkomt en dat ik mezelf er comfortabel bij voel. In een dagdeel zijn de deelnemers gaan stoeien en oefenen met verkopen en acquisitie. En uiteindelijk hebben ze allemaal op de zeepkist een pitch gehouden! Martine geeft de deelnemers veiligheid door haar humor en lichtvoetigheid in de oefeningen. Daardoor hebben de deelnemers de ruimte om haar feedback aan te horen die scherp is en to the point, zodat de deelnemers ook daadwerkelijk met meer bagage uit de workshop komen.”

  Mariska Minnen Power by Peers